A Little Touch of Audrey Hepburn

We need  to keep in touch with these kind of things in our life. Breath, give yourself some break, read this and always be in need to feel thankful about yourself. Here is your present for today.

Advertisements

If one day i become a mom

walaupun, yah, gua belom mikirin sih. tapi gua ngebayangin, kalau misalnya, ini cuman KALAU, gua punya anak, apa yang bakal gua lakuin? waktu itu gua ama temen gua, kite bertiga ngeboong ke ibunya temen gue supaya kita dibolehin hangout keluar. tahu nggak sih? ada rasa bersalah yang besaaaar banget setelah itu. tapi ya mo gimana … Continue reading If one day i become a mom