OL Shop bayar di Alfamart–DOKU WALLET (+Aliexpress and Popazop)

popazop

Scroll ke bawah buat lihat ulasan pake B.Indonesia

I haven’t posted in a while and it’s so bad lol… i actually wrote some articles on my diary, like, every night but whenever i am blogging, i always forgot to bring that book so, yeah, there’s just empty page on my post lol haha but i guarantee the articles i have wrote is worth to read surely!

So, nowadays I’ve been dealing with something serious. You guys know how i love books and writing my own stories. And, yeah, that’s what I’m dealing with right now lol.

But, in here now i just wanna tell you something out of topic. It’s not about book or anything. It’s about online shopping and, becaus ethe online shops is in Indonesia, I’m going to write this article in Indonesia too. lol.

Jadi, gue tuh lagi pengen banget beli Licorice Root Extrack tapi di Indonesia kayaknya ga ada yang jual… jadi bete gue. Eh, nemu di Aliexpress yang jual licorice root. Free shipping lagi. i tell you, FREE SHIPPING alias GRATIS ONGKIR padahal Aliexpress tuh berlokasi di China. setelah browsing sono-sini, gue ngerasa yakin kalo Aliexpress itu bisa dipercaya dan harganya murah-murah pula. Tinggal kita aja yang pinter-pinter nyari toko yang terpercayanya… usahain pilih yang tokonya ada diamond atau review bagusnya.

Tapi, yang ngebetein adalah lama pengirimannya. bisa ampe 2 bulan! kalo mau lebih cepet, harus bayar tapi ampe ratusan ribu. maleessss

Yaudah gue nyari OL SHOP lain. kali ini gue nemuin cara pembayaran mudah lewat Doku wallet. AKUN ONLINE GRATIS YANG BISA MELAYANI PEMBAYARAN. aduh kok capslock semua haha kepencet tapi males ngetik ulang. isi ulang akun doku wallet bisa di ALFAMART dan BNI, juga lainnya. jadi mudah. ga ada batas umur. website2 yang melayani pembayaran lewat doku adalah Aliexpress salah satunya, juga popazop.com yang tampilannya lucu binggoooo hahahah.

Ntar, kalo gua udah berhaisl beli apa kek, gue update yah. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s